Nieuws

Heeft u vragen of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen?
Mail deze dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

ONDERNEMERSGALA HOEKSCHE WAARD 2021 GAAT DOOR!

8 december 2020

 

De voorbereidingen van het tweejaarlijkse evenement ‘Het Ondernemersgala Hoeksche Waard’ zijn in volle gang! Net zoals in 2019 worden tijdens het Ondernemersgala op maandag 17 mei 2021 wederom de Hoeksche Pluim (Ondernemersprijs), de Startersprijs, de Retailprijs en de Social Impact Award uitgereikt, respectievelijk door de samenwerkende organisaties Ondernemersvereniging, Startersnetwerk, Detailhandelsraad en De Maatschappij Hoeksche Waard. Daarnaast hebben de vaste partners Rabobank Zuid-Hollandse eilanden en Gemeente Hoeksche Waard hun medewerking reeds toegezegd.

 

Dit keer wordt het gala in het thema gegoten: ‘Ondernemen, een tour waard!’ een thema dat in alle uitingen terug gaat komen. Tijdens een feestelijke en spannende avond op 17 mei worden de winnaars beloond met hun welverdiende awards. Iedere award wordt uitgereikt door een afzonderlijke jury. Hoe de avond er precies uit gaat zien is nog afhankelijk van de maatregelen die in mei van kracht zullen zijn, maar er wordt aan meerdere scenario’s gewerkt, zowel offline als hybride.

 

Organisatievoorzitter Pim Verhage legt met dit evenement graag de nadruk op positiviteit en interactivitieit. “Het is een unieke mogelijkheid voor ondernemers om zich te presenteren. Grijp die kans! Hoe je het ook wendt of keert: Elk ondernemerschap in de Hoeksche Waard verdient een dikke pluim. Tevens zullen alle euro’s voor het gala worden uitgegeven in de Hoeksche Waard.”

 

Vanaf januari starten de 4 separate voortrajecten te beginnen met de nominaties. Elke Hoeksche Waardse ondernemer kan in zijn of haar categorie worden genomineerd via de website www.ondernemersgalahoekschewaard.nl