Nieuws

Heeft u vragen of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen?
Mail deze dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Ondernemersprijzen Hoeksche Waard 2019 uitgereikt tijdens druk ondernemersgala!

persbericht 15 april 2019

Tijdens het Ondernemersgala Hoeksche Waard 2019 op partyschip De Marlina werden gisteravond de Hoeksche Pluim (ondernemersprijs), de Startersprijs en de Retailprijs uitgereikt aan de respectievelijke winnaars Kivido, Ezra Cosmetics en The L.E.S. Store.

 

 

Met presentator Jan Dirk Stouten en ruim 300 aanwezigen – waaronder burgemeester Govert Veldhuijzen en wethouder Economie Paul Boogaard – werden de winnaars tijdens een feestelijke en spannende avond beloond met de welverdiende awards. Iedere award werd uitgereikt door een afzonderlijke jury. Bestuurder Trix van Os ontving voor haar inspirerende initiatieven de Social Impact Award.

Hoeksche Pluim winnaar Kivido is in alle opzichten een strak en goed gerunde onderneming. Het  ondernemerschap in combinatie met de prachtige maatschappelijke invulling in de Hoeksche Waard, maakte dat de jury het bedrijf hoog beloonde op durf, innovatie en klantenbinding.

Onderneemster Stefanie Verrijp: Het is zo bijzonder dat iemand ziet wat je doet en dat waardeert. Dat is een erkenning voor ons vak. Ik wil graag iedereen bedanken die in mijn geloofd heeft want we hebben veel met elkaar meegemaakt.

Ezra  Cosmetics wint de Startersprijs. Ezra Vermeij legt met haar bedrijf de lat hoog door sterk te hechten aan persoonlijk advies, creativiteit en ambitie. In haar jonge onderneming bouwt zij het aanbod van verantwoorde cosmetica producten verder uit en fungeert ondertussen ook als leerwerkbedrijf voor stagiaires, aldus de waardering van de jury.

Eigenaresse Ezra Vermeij: Het was een spannende avond en het was super om genomineerd te zijn. Je hoopt er natuurlijk op, maar dat we nu gewonnen hebben is een kroon op ons werk. Ik zeg ‘ons werk’, omdat ik zonder de support van iedereen om mij heen dit niet had bereikt.

De Retailprijs ging naar The L.E.S Store. Met het eigen concept past het bedrijf volgens de jury helemaal in de retailwereld. Een concept wat tot in het DNA van de winnaars verweven zit en dat is voelbaar voor de consument.

Eigenaren Mareille Bokhout en Theresa Thurston: Ongelofelijk dat we gewonnen hebben, ik ben sprakeloos. Dank aan het hele team, met elkaar hebben wij deze prijs gewonnen. En natuurlijk ook dank aan alle klanten zonder wie wij geen toekomst hebben.

Trix van Os ontving als bestuurder van zorginstelling Alerimus de eerste Social Impact Award Hoeksche Waard. Naast het verzorgen van ouderen zijn een tweetal tehuizen al een bruisende ontmoetingsplek voor omwonenden geworden. Trix van Os is de motor achter deze ontwikkeling die inmiddels uitgerold wordt naar andere kernen in de Hoeksche Waard. Dat doet ze uiteraard samen met anderen, maar zij verbindt, inspireert en vernieuwt. De jury beloonde haar dan ook met de award.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd ondernemersgala. Organisatievoorzitter Steven Corijn benadrukt de samenhang en samenwerking: “Het organisatiecomité, de verschillende jury’s en alle vrijwilligers hebben er een geslaagde avond van gemaakt met geweldige winnaars. Het is mooi om deze avond samen met de verschillende deelnemende organisaties te organiseren. Uiteindelijk verdient het ondernemerschap in de Hoeksche Waard een avond als deze.”

https://ondernemersgalahoekschewaard.nl/